Dakrenovatie Leuven en omstreken

Raakt de roofing van uw platte dak stilaan versleten, komt de afwerking rond de dakgoten los of moet uw schouw worden gerepareerd? De Dakwerker uit Leuven knapt uw platte dak volledig op volgens de moderne normen. Hanggoten en aflopen in zink of koper, de renovatie van uw schouw, details in lood, nieuwe polyesterroofing, … Met een afwerking om u tegen te zeggen!

Dakisolatie en installatie van dakvensters

Met goede isolatie bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur. De Dakwerker brengt voor u hoogwaardig materiaal aan. En wilt u uw bovenverdieping ruimer doen ogen? Dan installeren wij een dakraam of een dakkoepel. Van Velux of een ander kwaliteitsmerk.
Zeker weten: meer lichtinval doet wonderen met uw kamers.

Meer dan een kwarteeuw klantenservice

De Dakwerker … die staat bekend voor uitstekende service. Vraag maar rond in het Leuvense! In dertig jaar tijd verzamelde de onderneming talloze positieve referenties. De zaakvoerder is altijd zelf betrokken en zorgt voor een nauwkeurige uitvoering van de werkzaamheden. En ook nadien bereikt u hem vlot voor verdere vragen of verzoeken.

Uw dak met vertrouwen laten renoveren of repareren in het Leuvense?
Bel snel naar De Dakwerker bvba!

Fotogalerij

De Dakwerker bvba in Leuven is dé specialist in renovatie en herstellingen van daken. Dakwerken, dakgoten, platte daken, hanggoten, aflopen. Schouwrenovatie. Ontmossen. Isolatie.

De Dakwerker bvba

De Dakwerker bvba uit Leuven: renovatie en reparatie van uw dak